μια κοπελα αξιοποια τις νεες τεχνολογιες για τη δημιουργια 360 εμπειριας πελατη

360° Customer Experience - Σεμινάριο ΑνΑΔ

Σήμερα είναι απαραίτητο να αξιοποιείται η τεχνολογία στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Οι πελάτες έλκονται από ανθρώπους που έχουν σωστή στάση όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών. Λόγω του έντονου ανταγωνισμού τα προϊόντα ή υπηρεσίες μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους, σε βαθμό που είναι δύσκολο να διαφοροποιηθούν στα μάτια των πελατών. Γι’ αυτό η εξυπηρέτηση είναι σημαντικός παράγοντας για μία επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίζει και να μην παίζει με τον παράγοντα τιμή.

Οι νέες τεχνολογίες βασικά έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν νέες και συγκλονιστικές εμπειρίες εξυπηρέτησης, βάζοντας μάλιστα την αυτοεξυπηρέτηση του πελάτη στο παιχνίδι.

Με την λήξη του προγράμματος, οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση πως να:
• Αναγνωρίζουν ότι ακόμη και σε περιόδους κρίσης οι πελάτες δεν ψάχνουν μόνον την τιμή, αλλά την ποιότητα (Value-for-money).
• Επιδεικνύουν τρόπους συμπεριφοράς οι οποίοι συντελούν στην δημιουργία δυνατών εμπειριών εξυπηρέτησης.
• Ενσωματώνουν την διαθέσιμη τεχνολογία και τα Μέσα Δικτύωσης στις ενέργειες τους έτσι ώστε να εξυπηρετούν τους πελάτες τους καλύτερα από τον ανταγωνισμό.
• Τροποποιήσουν τις υφιστάμενες πολιτικές τους και να δώσουν έμφαση στο after-sales service έτσι ώστε να είναι πιο φιλικοί προς τους πελάτες τους.
• Δημιουργήσουν ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο όλοι οι εργαζόμενοι θα νιώθουν ενθουσιασμένοι και θα έχουν υψηλά κίνητρα για να προσφέρουν υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος


  Είπαν για εμάς

  Γιατί μας επιλέγουν;

  Εκπαιδευτική     Εμπειρία

  Πάνω από 14.000 ώρες εκπαιδευτική εμπειρία

  Εξατομίκευση Προγράμματος

  Προσαρμογή σεμιναρίου στις ανάγκες της επιχείρησής σας

  Άμεσα εφαρμόσιμες δεξιότητες

  Οι εργαζόμενοι μαθαίνουν και εξασκούν νέες δεξιότητες, τονώντας την αυτοπεποίθησή τους