Όροι Συμμετοχής στα σεμινάρια

Oι συμμετέχοντες της εκπαίδευσης αυτόματα αποδέχονται τους παρακάτω όρους συμμετοχής:
1. Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την εξόφληση του ποσού συμμετοχής.
2. Για τις συμμετοχές τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
3. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής 2 μέρες πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου, ολόκληρο το πληρωτέο ποσό επιστρέφεται. Για ακυρώσεις την προηγούμενη μέρα του σεμιναρίου, το ποσό κρατείται. Σε κάθε περίπτωση όμως γίνεται να συμμετέχει άλλος συμμετέχοντας τον οποίο θα συστήσει ο δηλωθέν συμμετέχοντας που ακύρωσε.
4. Σε περίπτωση ακύρωσης της συγκεκριμένης ημερομηνίας εκπαίδευσης εξαιτίας έκτακτου κωλύματος ( ακραίες καιρικές συνθήκες, ασθένεια ομιλητή ή ομιλήτριας ή κάτι εξίσου έκτακτο), η ημερομηνία θα αναπληρωθεί σύμφωνα με τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες.
5. Η βεβαίωση παρακολούθησης δίνεται μόνο εάν έχουν εκπληρωθεί οι οικονομικές υποχρεώσεις της εκπαίδευσης.
6. Η εγγραφή περιλαμβάνει:
• Παρακολούθηση της εκπαίδευσης
• Υλικό εκπαίδευσης
• Μπλοκ σημειώσεων/στυλό
• Βεβαίωση παρακολούθησης
• Στην τιμή περιλαμβάνονται μεσημεριανό γεύμα, καφέδες και σνακ.
10. Όλο το υλικό δίνεται από την Knowledge Training & Consulting Ltd και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αποθήκευση σε κάποιο σύστημα διάσωσης και γενικά η αναπαραγωγή του με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της Knowledge Training & Consulting.
11. Όλα τα σεμινάρια, εργαστήρια και εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται σε Ξενοδοχεία και άλλους χώρους αναγνωρισμένους από την Αρχή Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.
12. Υλικό από το σεμινάριο πιθανώς να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προώθησης των δραστηριοτήτων της Knowledge Training & Consulting.