Μονοεπιχειρησιακά Σεμινάρια ΑνΑΔ

Η επαγγελματική εκπαίδευση όταν γίνεται συστηματικά, οδηγεί τον εργαζόμενο σε ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας του έργου που παράγει και της αποτελεσματικότητας του, προς όφελος δικό του αλλά και της εταιρείας του. Τα μονοεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης προσαρμόζονται στην εταιρική κουλτούρα της επιχείρησης σας. Τα Στελέχη και οι εργαζόμενοι σας μπορούν να μάθουν, να εξερευνήσουν και να εξασκήσουν νέες δεξιότητες σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον μάθησης. Το αποτέλεσμα των σεμιναρίων είναι οι συμμετέχοντες να αποκτούν νέες δεξιότητες, τονώντας την αυτοπεποίθηση τους και έτσι είναι σε θέση να βάλουν σε άμεση εφαρμογή νέες ιδέες που τους βοηθούν να πετύχουν τους στόχους τους.

Κάθε μέρα και καλύτεροι

Τα μονοεπιχειρησιακά σεμινάρια μπορούν να επιχορηγηθούν πλήρως ως προγράμματα ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού). Η εκπαίδευση μπορεί να διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας, σε ξενοδοχεία ή άλλους επιλεγμένους χώρους εγκεκριμένους από την ΑνΑΔ. Η εκπαιδευτική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους και πιστοποιημένους από την ΑνΑΔ εκπαιδευτές.

Δημιουργώντας μια Πελατοκεντρική κουλτούρα

Το πιο σημαντικό στοιχείο μιας επιχείρησης είναι οι πελάτες. Όλοι οι σχεδιασμοί των επιχειρήσεων καλό είναι να ξεκινούν από έξω προς τα μέσα: από τον Πελάτη προς τους εργαζόμενους και τις διαδικασίες λειτουργίας. Δυστυχώς στην πράξη συμβαίνει το αντίθετο.

Ηγεσία με Επιρροή

Η επιρροή σ’ ένα κόσμο εύθραυστο, ανήσυχο και ακατανόητο, έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Κάθε Μάνατζερ χρειάζεται να αναπτύξει νέες ικανότητες για να είναι επιτυχημένος.

Καθορίζοντας σωστές τιμές σε αβέβαιες περιόδους

Κάθε επιχείρηση οφείλει να κοστολογεί σωστά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της, διαφορετικά θα λαμβάνει λανθασμένες αποφάσεις με τραγικές συνέπειες για το μέλλον της. H σωστή κοστολόγηση είναι ακόμη πιο σημαντική σήμερα, με τις ασταθείς τιμές πρώτων υλών μεταφορικών.

Ανάπτυξη ικανοτήτων στην επιχειρησιακή επικοινωνία

Η επικοινωνία αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα για την επιτυχία μιας επιχείρησης, αφού συντονίζει τις δραστηριότητες σ’ όλα τα ιεραρχικά επίπεδα.

360° Customer Experience

H εξυπηρέτηση είναι σημαντικός παράγοντας για μία επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίζει και να μην παίζει με τον παράγοντα τιμή. Οι νέες τεχνολογίες έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν νέες και συγκλονιστικές εμπειρίες εξυπηρέτησης, βάζοντας μάλιστα την αυτοεξυπηρέτηση του πελάτη στο παιχνίδι.

Στρατηγικές Περιεχομένου Μάρκετινγκ

Το περιεχόμενο έχει ονομασθεί ως ο “Βασιλιάς” όλων των ενεργειών Μάρκετινγκ. Τα Στελέχη Μάρκετινγκ πρέπει να χειρίζονται στρατηγικά το περιεχομένο για να έχουν απήχηση οι ενέργειες τους.

Προχωρημένες Τεχνικές Διαπραγμάτευσης

Η εκπαίδευση σε προχωρημένες τεχνικές Διαπραγματεύσεων θα βοηθήσει να αντεπεξέρχονται στις απαιτήσεις της εργασίας τους γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά.

Αξιοποιώντας Τεχνικές Πειθούς για μεγαλύτερες Πωλήσεις

Η πειθώ σήμερα αποτελεί την βασικότερη δεξιότητα επειδή θα βοηθήσει έναν πωλητή να πείσει ακόμα και ένα δύσκολο πελάτη να αγοράσει.

Αποτελεσματική Διαχείριση Χρόνου

Ο χρόνος για όλους τους ανθρώπους είναι ο ίδιος: 24 ώρες. Το ερώτημα είναι: Πως καταφέρνουν κάποιοι Managers να πετυχαίνουν περισσότερα πράγματα μέσα στον ίδιο χρόνο; Αυτό το κενό καλείται να κλείσει το σεμινάριο.

Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας;