Δήλωση Προσβασιμότητας

Γενικά
Η ιστοσελίδα www.knowledgecy.com προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρίες. Η ιστοσελίδα  www.knowledgecy.com  έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός καθίσταται ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.
Προσβασιμότητα στην knowledgecy.com
Η ιστοσελίδα www.knowledgecy.com καθιστά διαθέσιμο το Widget προσβασιμότητας ιστότοπου UserWay που τροφοδοτείται από έναν ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στην ιστοσελίδα www.knowledgecy.com  να βελτιώσει τη συμμόρφωσή της με τις Οδηγίες προσβασιμότητας περιεχομένου Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας
Το μενού προσβασιμότητας στην ιστοσελίδα www.knowledgecy.com μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτωθεί το μενού προσβασιμότητας.

Αποποίηση ευθυνών
Η ιστοσελίδα www.knowledgecy.com  συνεχίζει τις προσπάθειές του για να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και απρόσκοπτη χρήση και για όσους από εμάς με ειδικές ανάγκες.
Σε μια συνεχή προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και αποκατάσταση προβλημάτων προσβασιμότητας, σαρώνουμε επίσης τακτικά την ιστοσελίδα www.knowledgecy.com . Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.knowledgecy.com πλήρως προσβάσιμες, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν βρήκαμε ούτε προσδιορίσαμε την καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Είμαστε εδώ για εσένα
Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στην ιστοσελίδα www.knowledgecy.com  ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την ιστοσελίδα www.knowledgecy.com  στο παρακάτω email:
info@knowledgecy.com